Поддръжка на уеб сайт

Редовната комуникация с целевата аудитория на Вашия бранд чрез полезно и експертно съдържание и безупречното техническо функциониране на сайта Ви, ще повишат популярността и доверието на хората в бизнеса. От това ще произлезат повече продажби, повече препоръки и повече успех!

Поддръжка на Facebook страници
Фейсбук е доминиращата социална мрежа в България! Разполага с най-мощните инструменти за лазерно таргетиране на точните клиенти и страхотни мултимедийни възможности.
Поддръжка на онлайн магазин
Да се сдобиеш с онлайн магазин не е достатъчно! Имаш нужда от качествени съдържание за своите продукти, правилната техническа поддръжка и нужния маркетинг опит!
Поддръжка на блог
Блогът е лицето на Вашия интернет бизнес. Чрез него комуникирате с настоящите си клиенти и с потенциалните такива! Професионално подготвеното съдържание ще подобри цялостното ви представяне.
Популяризиране в Интернет
Това е процес, който описваме като спринт – не като крос!  Ще изготвим правилния маркетинг план за Вашия бизнес, ще го изпълним и адаптираме спред резултатите и последващите нужди.
Поддръжка на хостинг и домейн
Вашият бизнес трябва да бъде на сигурно място, защитен от злонамерени действия! Ще Ви помогнем да изберете точния домейн и сигурния хостинг, за да сте достъпни без прекъсване. Предлагаме трансфер и първоначална настройка на уеб сайтове за бърза и безпроблемна работа.
Отчети и доклади
Използваме модерни решения, за да следим посещаемостта на Вашия сайт, неговото техническо и маркетинг състояние. Събираме и анализираме точната информация за постигане на по-добри резултати и я отчитаме пред вас, за да сте винаги наясно със случващото се във Вашия бизнес!

Каква е ползата от редовната поддръжка на онлайн бизнеса?

Сайт като швейцарски часовник
Ние ще се погрижим Вашия сайт да функционира безупречно, за да е винаги на разположение на клиентите Ви – сигурност, обновления, разширения, скорост на зареждане, код и още много! Не Ви говори нищо? Оставете ги на нас!
Съдържанието е цар
За да работи един онлайн бизнес в хармония, освен технически изпипан, той трябва да има невероятно съдържание. Да грабва клиентите, да ги кара да искат още и още, да ги кара да разпространяват бранда Ви от уста на уста. Искате такова съдържание? Ние ще Ви го осигурим!
Доверие и спокойствие
Ние сме екип от хора с опит в бранша! Интернет тече в нашите вени, добрите практики са в нашата душа… Желаете всичко това на разумна цена, в разумен срок и с прозрачна отчетност? Попаднали сте на правилното място. Ние ще се грижим за Вашето Интернет присъствие, докато Вие покорявате нови бизнес върхове!

Why Us?

14
awards
378
happy clients
16
in business
60%
repeat sales

Get Our Offer!