SEO Оптимизация

Искате да бъдете по-лесно откривани в търсачките? Желаете да имате повече продажби, да достигнете до нови групи от клиенти? Бленувате Вашият бизнес да става все по-успешен и ползотворен? Но нямате представа как да направите това?

Ако отговорът на някой от тези въпроси е „ДА“, имате нужда от SEO Оптимизация на Вашия уеб сайт, фирмен блог или онлайн магазин. Ние сме тук, за да Ви предложим качествена, рентабилна и работеща услуга.

Какво ще направим ние от DigitalMol за Вас:

  1. SEO Анализ на уеб сайта (одит)
  2. SEO Анализ на конкурентни уеб сайтове
  3. On Page Оптимизация (вътрешна)
  4. Off Page Оптимизация (външна)
  5. Линк билдинг + Онлайн Маркетинг стратегии
  6. Създаване на SEO съдържание
  7. Повишаване на посещенията към Вашия уеб сайт

Ползи от SEO Оптимизацията

Повече продажби
Правилното позициониране за правилни търсения ще доведе до ръст в продажбите.
Изграждане на бранд
По-доброто класиране в Google и другите търсачки кара потребителите да гледат на Вас с респект и превръща името Ви в успешен и силен бранд.
Достъпна инвестиция
Нямате нужда от хиляди левове, за да постигнете добри резултати. Можем да работим с гъвкав бюджет!
Дългосрочен актив
SEO Оптимизацията е дългосрочна инвестиция с висока възвръщаемост. Направете счетоводителя си щастлив с правилно вложение.
Допълнителен източник на приходи
Всяко подобрение в класирането може да отвори нови хоризонти за бизнеса Ви – допълнителни приходи и по-висока печалба.
Качествени посещения
Получете не само повече посетители, но и посетители, които могат и желаят да купят. Кой не иска да им правилния човекопоток към своя Интернет бизнес?

Какво е SEO (Search Engine Optimization)?

Оптимизацията за търсещи машини (SEO) е процес, който влияе върху видимостта на един уеб сайт или на конкретна уеб страница в естествените резултати при търсене в Google или друга търсачка.

Колкото по-напред е класиран един сайт на страницата и колкото по-често това става за различни ключови думи, толкова повече посетители и потенциални клиенти ще посетят дадения бизнес.

Знаете ли, че:

  • 91% от потребителите на Интернет използват търсещи машини – Google, Yahoo, Bing и прочие.
  • 70% от линковете, които потребителите на търсачките отварят, са от органичните резултати
  • Първите 3 резултата получават между 33% и 50% от вниманието на потребителите, а между 75% и 91% от тях работят с резултати само на първа страница – според различните проучвания.

Какви резултати може да очаквате за Вашия бизнес?

След като направим БЕЗПЛАТЕН одит на Вашия уеб сайт, онлайн магазин и на Вашата конкуренция, ние ще можем да изготвим правилна стратегия за постигането на положителни резултати.

What we do?

Местна слава
Ще Ви позиционираме в блоговете, директориите, форумите и новинарските сайтове, които се отнасят за Вашата локация, за по-добри резултати на МЕСТНО НИВО!
On Page SEO оптимизация
Оптимизация на кода на сайта, подобряване на скоростта на зареждане, структурата и качеството на съдържанието.Ще изградим солидна основа, върху която да градим стабилни резултати!
Подобряване на конверсиите
Ще работим за увеличаване на процента посетители към Вашия сайт, които се превръщат в лоялни и платежоспособни клиенти.
Анализ на конкуренцията
Ще намерим силните и слабите страни на Вашите конкуренти и ще адаптираме информацията в индивидуалния план за действие на бизнеса Ви, за да сте НАЙ-ДОБРИТЕ!
Маркетинг чрез съдържание
Ще създаме съдържание, което привлича и задържа внимание към Вашите проекти и ще го разпространим по най-подходящия начин, използвайки индивидуален подход.
Линк билдинг
Ще изградим мрежа от силни и безопасни линкове към Вашият уеб сайт и ще го комбинираме с правилната стратегия за маркетинг и увеличаване на трафика.

Безплатна Консултация

Да обсъдим Вашия проект?

Ще получите подробна консултация от нашия екип, за да оценим състоянието, в което се намирате и да определим вашите цели. Позволете ни да Ви помогнем да поправите грешките в позиционирането, дизайна и използваемостта на Вашия уеб сайт. Да си поговорим за стратегии, тестове, възможности и резултати СЕГА!

Може да се свържите с нас чрез формата ни за контакти тук.
Благодарим Ви за отделеното време.